Informatieavond over bevallen in Gelre en borstvoeding

Zwanger

De voorlichtingsverpleegkundigen organiseren elke 1e maandag van de oneven maanden een informatieavond: 'Bevallen in Gelre'. Je krijgt dan ook uitleg over borstvoeding. Deze avond is bedoeld voor zwangere vrouwen vanaf 30 weken zwangerschap, met hun partner (ook geschikt voor vrouwen die thuis wensen te bevallen).

Tijdens deze informatieavond krijg je informatie van een verpleegkundige en een verloskundige over bevallen in het ziekenhuis. Je hoort over de verschillende mogelijkheden die de afdeling Vrouw en Kind u te bieden heeft.

Borstvoeding?

Daarnaast geven ze informatie over borstvoeding. Wellicht heb je al vroeg in de zwangerschap voor borstvoeding gekozen. Wanneer je nog niet zeker bent of je borst- of kunstvoeding wilt geven, is voorlichting erg belangrijk. Je kunt pas een keuze maken als je op de hoogte bent van de voor- en nadelen van de verschillende soorten voeding die je jouw baby kunt geven.

Tijdens deze avond krijg je meer informatie van een van de lactatiekundigen IBCLC die werken in Gelre Zutphen. Ook is een medewerkster van de Vereniging Borstvoeding Natuurlijk (VBN) aanwezig die voorlichting geeft over de basis van borstvoeding.

Praktische informatie

Data: 9 maart, 11 mei, 6 juli, 7 september en 2 november 2020.
Locatie: Gelre ziekenhuizen Zutphen, ruimte Restaurant
Tijd: 20.00 - 21.30 uur.

Aanmelden

De toegang is gratis. Opgeven: bij polikliniek Gynaecologie & Verloskunde uiterlijk de woensdag ervoor via telefoonnummer (0575) 592 800.

Voor wie? Wanneer Locatie
zwangere vrouwen vanaf 30 weken zwangerschap, met hun partner 02 november
20:00 tot 21:30
Gelre ziekenhuizen Zutphen, ruimte Restaurant