Busvervoer in Zutphen met Stap In Stap Uit

Het is voor ouderen en minder valide jongeren niet altijd makkelijk om zich te verplaatsen. Even naar het centrum kan dan al een hele uitdaging zijn. Zo ontstond het idee voor Stap In Stap Uit. Busvervoer die minder mobiele ouderen én jongeren naar de binnenstad van Zutphen brengt, met twee elektrische minibusjes die rijden via een vaste route vanuit Warnsveld en de Hoven.

De busjes rijden via een vaste dienstregeling en met haltes in het voetgangersgebied, bij het stadhuis, het station, het ziekenhuis, de buurtcentra en ouderencomplexen in Zutphen.

“Busvervoer met een helpende hand”

Stap In Stap Uit is een senioren bus, maar ook een ontmoeting bus. Met plek voor de rollator en een chauffeur die helpt bij het in- en uitstappen. En natuurlijk kan er een gezellig praatje gemaakt worden met de chauffeur.

Voor € 1,50 koopt u een ritkaartje, maar het is ook mogelijk om een abonnement of duo-abonnement te kopen. U bent van harte welkom!

Meer weten of ook chauffeur worden?

Stichting Stap In Stap Uit is op zoek naar nieuwe chauffeurs voor de busjes. Heeft u interesse om een dagdeel per week plaats te nemen achter het stuur? Check de Facebookpagina van Stap In Stap Uit of bel Kees Lustenhouwer op 06-13945453. En kijk ook eens op de website van Stap In Stap Uit.