De deuren van ’t Warnshuus zijn weer geopend!

’t Warnshuus is de centrale ontmoetingsplek voor en door inwoners van Warnsveld en Leesten. En de deuren staan weer open voor verschillende leuke activiteiten. Zo wordt er in deze gezellige huiskamer inmiddels weer gebiljart, gegymd en een potje Rummikub gespeeld.

Op donderdag 1 juli start ook het Eetcafé weer. Samen eten, prettig gezelschap en ondertussen genieten van een heerlijke voedzame maaltijd. Voor een klein bedrag schuift u gezellig aan in het eetcafé. Opgeven voor het eetcafé kan bij de informatiebalie van ’t Warnshuus, door te bellen naar 0575-522796 of mail naar coordinator@warnshuus.nl.

Ook is er met de opening van ’t Warnshuus een nieuwe expositie ingericht. Met werken van Giovanni Casander uit Gorssel en Bert Stroop uit Apeldoorn. Kom de aquarellen, olieverfschilderijen en houten figuratieve voorwerpen bekijken! De expositie is te zien tot en met eind augustus tijdens de openingstijden van ’t Warnshuus.

Kijk voor alle activiteiten ook eens in de agenda op de website van ‘t Warnshuus. Komt u langs? Het bezoekadres is Dreiumme 43 7232 CN Warnsveld. 't Warnshuus is geopend van maandag t/m donderdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. En indien er activiteiten zijn ook van 19.00 tot 22.00 uur. Op vrijdag geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur.