Ervaringsverhaal hulp bij geldproblemen: eindelijk sparen!

“Ik kon de stress van financiën niet meer aan”

Het ervaringsverhaal van Kitty uit Zutphen. “Ik heb nooit goed met geld leren omgaan. Van huis uit werd er niet over gesproken. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik klein was en zowel mijn vader als mijn moeder spraken niet over financiën.” Haar geldproblemen begonnen al lang geleden. Gelukkig kan ze er nu beter mee omgaan. Kitty deelt graag haar verhaal. Zo kan ze andere mensen met schulden of geldproblemen informeren en hen ook zelf de stap richting hulp laten zetten.

Kitty zette de stap om hulp te vragen bij Perspectief in Zutphen. Samen zijn zij toen een traject ingegaan, waarin zij haar begeleidden om bepaalde doelen te halen. Ook krijgt zij hulp van een bewindvoerster om schuldhulpverlening aan te vragen. Inmiddels heeft Kitty geen schulden meer, en heeft ze zelfs een spaarpotje.

Het hele ervaringsverhaal van Kitty leest u op de website van de gemeente.

Hulp bij schulden?

Heeft u ook zorgen over schulden of geldproblemen? Pak deze aan voordat uw problemen groter worden. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om te praten over uw schulden. En ook om hulp te vragen. Toch is dit de eerste stap naar een oplossing! Komt u er zelf niet uit? Blijf niet rondlopen met uw geldzorgen en leg contact. Dat kan via e-mailadres sdv@zutphen.nl, of neem contact op met Perspectief of Schuldhulpmaatje. Er is hulp beschikbaar.