Foto's maken (en versturen) met uw mobieltje? Volg de workshop bij de Bibliotheek!

Foto workshop bieb

Een handige optie op uw mobiele telefoon is de camera. U kunt er makkelijk en snel foto’s en ook filmpjes mee maken. Vaak heeft u uw mobieltje binnen handbereik zodat u een mooi moment direct ‘vast’ kunt leggen. Maar wist u dat u de foto’s ook kunt versturen, eventueel bewerken en ook kunt opslaan en archiveren? Kom naar de bibliotheek voor een gratis workshop ‘foto’s op je telefoon’!

Over de workshop

Tijdens de workshop van ongeveer anderhalf uur gaat u met uw eigen telefoon of tablet oefenen met de handige camera-app. Medewerkers van de bibliotheek demonstreren en helpen u met bijvoorbeeld ‘hoe maak ik een foto kleiner, hoe maak ik een kort videofilmpje en hoe verstuur ik een foto of filmpje via Whatsapp en/of e-mail.’ Deze workshop wordt georganiseerd in Warnsveld. Via de agenda op de website van Bij de Bieb kunt u zich aanmelden zodat we weten dat u komt. Vergeet niet uw eigen mobiele apparaat mee te nemen dan gaan we direct aan de slag! Leden en niet-leden van de bibliotheek zijn van harte welkom.

Over de camera-app

De camera-app is een gratis app waarmee u foto's en video’s kunt maken. Bij aanschaf van een mobieltje is deze app in de meeste gevallen al aanwezig. De camera-app werkt samen met diverse andere (social media) apps.

Praktische informatie

Locatie: Warnsveld

Datum: 1 augustus

Tijd: 10.30 - 12.00 uur

Wist u dat?

U bij de Bibliotheek terecht kunt met al uw vragen over taal, (voor)lezen en/of (digitale) overheid? U kunt gewoon binnenlopen met uw vraag!