GelreWerkt! verbindt werkgevers en werkzoekenden

GelreWerkt! is een onderdeel van de gemeente Zutphen. Het is dé partner voor werkgevers en werkzoekenden in de regio Zutphen op het gebied van werk en ontwikkeling. Zij werken daarin nauw samen met lokale en regionale bedrijven, instellingen, werkgevers en samenwerkingspartners voor een inclusieve arbeidsmarkt. Dit doen zij door ondersteuning te bieden daar waar nodig. 

Een baan zoeken of aanbieden in Zutphen met de GelreWerkt! app

Sinds het najaar 2021 is de GelreWerkt! app live! Speciaal voor alle inwoners van de gemeente Zutphen. Met de app heeft iedereen die op zoek is naar een baan altijd de nieuwste vacatures in Zutphen en omgeving binnen handbereik. “Voor werkgevers is het een mooi instrument om zich via vacatures en een korte bedrijfsfilm bij een breed publiek te presenteren. Een extra impuls om toekomstige medewerkers te bereiken in de huidige krappe arbeidsmarkt”, aldus Laura Werger, wethouder gemeente Zutphen en bestuurder FactorWerk.

Hoe werkt de app?

Net als andere app is deze te downloaden via de Google Play Store en Appstore van Apple. Zoek op de naam ‘GelreWerkt!’ en de app is gelijk gebruiksklaar. Inge Vriezekolk, accountmanager GelreWerkt!: “Naast de meest actuele vacatures in de directe omgeving van Zutphen, kan de gebruiker zich ook inschrijven voor interessante workshops en trainingen via de app.” Collega Hendrik van der Wal, consulent Werk vult aan: “Zo zijn er ook volop sollicitatietips te vinden en heeft de gebruiker via de app toegang tot verschillende scholingsvouchers en loopbaanadvies. Dus kansen volop voor een nieuwe job of baanwissel.”

Uitbreiding

“In de arbeidsmarktregio Stedendriehoek en Noordwest Veluwe zijn we in Zutphen gestart met de app en delen we de kennis met onze partners in de regio. Hierdoor kan de app breed door het WerkgeversServicepunt FactorWerk worden ingezet”, zo vertelt Werger. “Zo zorgen we in onze arbeidsregio voor een innovatieve verbinding tussen werkgevers en werkzoekenden die past bij deze tijd.”

Meer weten over GelreWerkt!

Kijk voor meer informatie over de app op de website van GelreWerkt!. Daarnaast kunt u ook rechtstreeks contact opnemen via 0575 - 595 700 of contact@gelrewerkt.nl.