Gouden Strop Thrillertour bezoekt bieb Zutphen

Gouden Strop Thrillertour 2023

Donderdag 28 september belooft een spannende avond te worden. Drie bekende thrillerschrijvers vertellen over hun boek en gaan met elkaar in gesprek over het succes van de Nederlandse thriller. In bieb Zutphen kunt u kennis maken met Anna van den Breemer, John Kuipers en Lex Noteboom. Marlies Claasen zal de interviews met deze schrijvers verzorgen. Deze boeiende avond is een samenwerking tussen Boek en Buro Zutphen en BIJ de bieb.

Een spannende avond met thrillerschrijvers

In bibliotheek Zutphen kunt u deze avond kennismaken met John Kuipers (winnaar van de Gouden Strop 2023 voor Musserts Schaduw), Anna van den Breemer (boek: Het Perfecte Zusje) en Lex Noteboom (boek: De Man met Duizend Gezichten). Het lukt deze drie schrijvers om de lezer voortdurend in spanning te houden met hun boek met gevaarlijke en spannende acties. Hoe ze dat doen? Daarover gaat het gesprek met dit bekende trio onder leiding van presentator en zangeres Marlies Claasen.

Over de Gouden Strop Thrillertour

Dit jaar organiseert de stichting Gouden Strop in samenwerking met NBD Biblion opnieuw de ‘Gouden Strop Thrillertour’. Deze thrillertour bestaat uit meerdere momenten door het hele land waarbij bibliotheken de beste Nederlandse thrillerauteurs aan het publiek voorstellen. Meer informatie leest u via de agenda op www.bijdebieb.nl.

Alles op een rijtje

Datum: donderdag 28 september

Tijden: vanaf 20.00 tot 22.00 uur

Locatie: Bibliotheek Zutphen

Kosten: € 10,- voor leden van de Bibliotheek, niet-leden betalen € 12,50

Reserveren kan via deze link