Heeft u een goed idee voor initiatieven in de Zuidwijken?

Ook dit jaar worden wijkbewoners van de Zuidwijken in Zutphen uitgenodigd om te laten weten wat zij graag willen doen of veranderen in de wijk. Woont u in de Zuidwijken? Laat dan van u horen en kom naar de bijeenkomst van het wijkteam op woensdag 2 maart om 19:30 uur in De Uitwijk, bij de Brink.

Zomaar als bewoner van de wijk iets organiseren of een nieuw idee uitwerken voor de wijk? Of als bestaande groep uw plannen voor dit jaar bekend maken? Dat kan! Het wijkteam heeft jaarlijks een budget waarmee men plannen kan ondersteunen. Het Wijkteam verzamelt na de bijeenkomst alle geopperde ideeën en laat daarna weten hoe zij het door de gemeente toegezegde budget gaan verdelen. De avond wordt georganiseerd in samenwerking met Perspectief Zutphen en de wijkregisseur van de gemeente Zutphen.

Wilt u zich aanmelden voor de bijeenkomst? Mail dan naar wijkteamdezuidwijken@gmail.com en geef aan welk idee u hebt en met hoeveel mensen u naar deze avond komt. Bent u verhinderd? Dan kunt u wel uw idee naar het Wijkteam sturen.