Informatiebijeenkomsten Lets Zutphen

LETS Zutphen

Hoe leuk is het om onbeperkt goederen en diensten te kunnen 'kopen' zonder u zorgen te maken over de vraag of u er wel genoeg geld voor hebt? Bij de ruilkring LETS kan dit! Hoe het allemaal in zijn werk gaat wordt uitgelegd tijdens vrijblijvende informatiebijeenkomsten.

LETS, wat staat voor het Local Exchange Trade System, is een uniek ruilsysteem dat draait om het uitwisselen van goederen en diensten binnen een lokale ruilgroep. In plaats van het gebruiken van geld, worden er punten gebruikt als ruilmiddel. In Zutphen worden deze punten 'Nappen' genoemd, vernoemd naar de Drogenapstoren. Nappen hebben geen waarde als geld en er wordt geen rente over berekend. Het doel van de ruilkring is niet alleen om individueel voordeel te behalen, maar om te streven naar een welzijnsverhoging voor alle deelnemers. Dankzij de grote groep mensen in Zutphen en omgeving, is er vrijwel altijd een antwoord op iedere vraag en een oplossing voor ieder probleem!

Men kan spullen en diensten aanbieden. Via het betaalsysteem in 'nappen' kunt u dan van andere Lets-leden weer spullen 'kopen' die u graag wilt hebben of diensten die u graag wilt afnemen. In Zutphen, Warnsveld, Eefde en Brummen zijn meer dan 120 adressen lid van dit systeem en is er dus volop handel mogelijk. Meer informatie vindt u op de website.

De vrijblijvende informatiebijeenkomsten vinden plaats op donderdagmiddag 20 juli om 14.00 uur en woensdagavond 26 juli om 20.00 uur. Aanmelden kan via info@letszutphen.nl. U krijgt dat het adres van de bijeenkomst. Voor aanmelden en/of informatie kunt u ook bellen met Ans op 0575-528293. Doe ook mee en ervaar hoe LETS u kan helpen!