Krijg energietips tijdens de bijeenkomst 'Samen de winter door'

Energietips tijdens 'Samen de winter door'

Sinds de energiecrisis hebben veel mensen, ook in Zutphen, steeds meer moeite met het betalen van de energierekening. Heeft u hiermee te maken en kunt u hulp hierbij goed gebruiken? Kom dan op 19 november naar de openbare bijeenkomst ‘Samen de winter door’! Deze bijeenkomst wordt georganiseerd om huishoudens aankomende winter te ondersteunen om meer grip te krijgen op hun energierekening.

Soms weet u niet welke tips betrouwbaar zijn of waar u moet beginnen. Het advies dat u krijgt tijdens deze bijeenkomst komt van energie-experts. U krijgt meer inzicht in hoe u uw energiesituatie kunt verbeteren. Daarnaast krijgt u tips, uitleg en een gratis informatiepakket om uw eigen energierekening te verlagen. Kent u meer mensen in uw eigen omgeving die in deze situatie zitten? De informatie die u krijgt is op een gemakkelijke manier door te geven aan buren, vrienden, kennissen en familie. Zo kunt u hen ook eenvoudig verder helpen!

De bijeenkomst is een initiatief van alle energiecoöperaties door heel Nederland. Zij hebben geen winstoogmerk en geven puur vanuit een maatschappelijk belang onafhankelijk advies. De bijeenkomst vindt plaats op 19 november in de Energiewinkel, Overwelving 10. Iedereen is welkom van 13.00 uur tot ongeveer 15.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Meer locaties en informatie hierover kunt u ook vinden op de website 'Samen de winter door'.