Lezing digitale nalatenschap BIJ de Bieb

digitale nalatenschap

Welke gegevens blijven online achter als iemand komt te overlijden?

Iedereen heeft digitale bezittingen. Mensen bellen, betalen, mailen en leven via hun digitale apparaten. Maar wat als iemand plotseling overlijdt? Hoe kunnen nabestaanden bij belangrijke bestanden met emotionele of zelfs financiële waarde, als zij geen wachtwoord of code hebben? Bezoek de lezing bij de Bibliotheek in Zutphen en kom meer te weten over dit belangrijke onderwerp.

Welke gegevens van u blijven vindbaar op internet na uw overlijden?

Nooit geweten dat het belangrijk is om een telefoonabonnement van een overleden dierbare niet direct op te zeggen? Kan men met de vinger van een overledene een telefoon ontgrendelen? Welke gegevens blijven online achter als iemand komt te overlijden? Hoe krijgen nabestaanden toegang tot een telefoon of laptop als zij de code niet weten? En hoe wordt identiteitsfraude voorkomen met gegevens van iemand die is overleden? Met de digitalisering vandaag de dag zijn dit belangrijke onderwerpen.

Lezing bij de Bibliotheek in Zutphen

Vanuit Digital Life Legacy geeft specialist Brandon Kwey een levendige presentatie waar emotie en humor elkaar afwisselen met recente voorbeelden en praktische tips die u nu al aan het denken zetten maar vooral bewustwording creëren. Wilt u hierbij zijn? U kunt zich online aanmelden!

Alles op een rijtje

Wanneer?     Donderdag 11 mei, Bibliotheek Zutphen

Hoe laat?      van 19.30 tot 21.30 uur

Kosten?        7,50 voor leden, 10 euro voor niet-leden

Aanmelden:   https://bijdebieb.op-shop.nl/?search=nalatenschap