NOLANO! Dé ontmoetingsvereniging voor 60-plussers

NOLANO

Bent u 60+ en zou u wel wat meer mensen willen ontmoeten? Uw wereld iets groter maken. Samen met anderen iets ondernemen. Misschien vindt u dat spannend of weet u niet waar te beginnen. NOLANO is een ontmoetingsvereniging in Zutphen voor 60-plussers en heeft ervaren vrijwilligers die u graag daarbij helpen.

Zij bespreken met u wat u graag wilt. Samen kijken jullie hoe dat aan te pakken. Heel praktisch. Elke 60-plusser in de gemeente Zutphen mag er gebruik van maken en er zijn geen kosten aan verbonden! Spreekt u dit aan en wilt u meer informatie? Neem voor deze activerende gesprekken contact op met Dederiek Daum via e-mailadres dederiek@nolano.nl of bel naar 06 - 306 237 94.

Ook als u een verdiepend gesprek zoekt met anderen kunt u bij NOLANO terecht. In groepen met 8 deelnemers spreekt u met elkaar over diverse thema's. Zo is er 'Ik en de Wereld' voor een gesprek over actuele zaken, groot of klein, die op u af komen. In 'Waardig sterven' gaat het over hoe u uw afscheid van het leven voor u ziet en wat daarvoor te regelen. Onder de titel 'Alleen verder' praat u over hoe u omgaat met het verlies van een geliefde. Alle gespreksgroepen worden begeleid door NOLANO-leden met kennis en ervaring.

NOLANO is de ontmoetingsvereniging voor 60-plussers met al meer dan 350 leden. Naast allerlei activiteiten kunt u bij NOLANO ook terecht voor gesprekken. U kunt lid worden voor € 5,- per maand. U betaalt de helft als u een minimaal inkomen heeft. Meldt u aan op www.nolano.nl of bel naar 06 - 414 435 60. U kunt zich ook via e-mail aanmelden door een mail te sturen naar info@nolano.nl.