Ontdek busvervoer Stap In Stap Uit

Stap In Stap Uit bus

Stap In Stap Uit busvervoer is speciaal bedacht en bedoeld voor ouderen en minder valide jongeren. Hiermee wordt hen een gemakkelijke en plezierige manier geboden om te reizen van en naar het centrum van Zutphen. Twee elektrische minibusjes staan klaar om een vaste route af te leggen vanuit Warnsveld en de Hoven. Ze brengen u rechtstreeks naar het hart van de stad. Juist voor degenen die normaal gesproken beperkingen ervaren tijdens het reizen, is dit vervoer heel geschikt!

Busvervoer naar het centrum en terug

Met zorgvuldig geplande haltes in het voetgangersgebied, bij het stadhuis, het station, het ziekenhuis, de buurtcentra en ouderencomplexen, brengt Stap In Stap Uit u precies waar u wilt zijn. De Stap In Stap Uit bus rijdt volgens een betrouwbare dienstregeling, zodat u op tijd en ontspannen op uw bestemming aankomt. 

Daarnaast is de Stap In Stap Uit bus niet zomaar een busdienst. Het is ook een warme ontmoetingsplek voor iedereen die aan boord stapt. De chauffeurs staan klaar om u een helpende hand te bieden bij het in- en uitstappen, en zijn meer dan bereid om een praatje met u te maken. Voor slechts € 1,50 kunt u al een ritkaartje kopen, maar er zijn ook handige abonnementen of duo-abonnementen voor regelmatige reizigers. Iedereen is van harte welkom!

Meer weten?

Meer weten over de dienstregelingen of de abonnementen van de Stap In Stap Uit bus? Bekijk hier meer informatie. U leest ook meer over de Stap In Stap Uit bus u op de website www.stapinstapuit.eu.