#OPLADERS geeft je energie!

Kinderen opvoeden kan soms een hele klus zijn. Het geeft energie, maar het kost soms ook energie. Helemaal in combinatie met een volle werkweek, sporten en het runnen van een huishouden. We zijn dan allemaal wel eens toe aan een momentje voor onszelf. Een momentje om op te laden. De inspanning thuis afwisselen met wat ontspanning. Hoe doe je dat dan? Dat is het doel van de positieve beweging #OPLADERS! 

#OPLADERS zijn de mensen om je heen. De mensen die even bij kunnen springen als het nodig is. Want opvoeden doe je nooit alleen. Dit initiatief maakt het normaal om vragen rondom opgroeien en opvoeden met elkaar te delen. Om het gesprek aan te gaan wanneer je tegen vragen over opvoeding aanloopt. Maar ook om hulp aan te bieden en te vragen, want dat is niet altijd makkelijk. Iemand helpen, of zelf even ontzorgt worden, kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door speelafspraakjes, een uurtje oppassen, het ophalen van school of de boodschappen doen. Zo helpen #OPLADERS elkaar om de balans te houden in het drukke leven. 

Opvoeden doe je samen met #OPLADERS

Iedereen is een #OPLADER. Of heeft weleens een #OPLADER nodig. Laten we daarom samen bouwen aan een omgeving waar mensen meer met elkaar gaan delen, elkaar meer opzoeken en meer kunnen helpen. Wil je meer weten of zelf ook #OPLADER worden? Kijk op de website van mijnopladers.nl of neem contact op met aanjager Esther Bakker via e.bakker@yunio.nl of telefonisch via 0683016538.