Tegenlicht Meet up rondom verkiezing. Bent u erbij?!

Tegenlicht Meet up rondom verkiezing

De Tweede Kamer verkiezing nadert. Op 22 november mogen we naar de stembus. Maar liefst 26 partijen staan dit jaar op de kieslijst. Theater Hanzehof en BIJ de bieb organiseren in aanloop naar de verkiezing een speciale Tegenlicht Meet up om het publiek politiek te inspireren. U kunt hierbij zijn!

Kan het ook simpel? Speciale Tegenlicht Meet up

‘Maak ’t simpel!’ Een documentaire van de VPRO waarin vastgelopen overheidsdossiers worden onderzocht. Van toeslagenaffaire tot woningtekort, van stikstof tot gaswinning, van erfpacht tot uitvoeringsorganen… noem een dossier en het zit muurvast! De meeste vingers wijzen naar de politiek, maar de echte reden wordt vaak niet genoemd: we hebben alles veel te complex gemaakt. Wat is er aan de hand? En komt het nog goed? Hierover kan het publiek meepraten zodat de aanwezigen politiek geïnspireerd naar huis gaan.

Over Tegenlicht Meet up

In Tegenlicht worden nieuwe ideeën op het gebied van politiek, economie, maatschappij, technologie en wetenschap tegen het licht gehouden. Het publiek gaat tijdens Tegenlicht Meet ups in gesprek met gasten en medebezoekers over hoe de wereld van morgen eruit zal zien en waar de kansen in onze regio liggen.

Praktische informatie

De aflevering bekijken en meepraten? U kunt zich voor deze boeiende avond aanmelden via de agenda op de website van Bij de bieb.

  • Datum: dinsdag 14 november 2023
  • Tijd: 20.00 uur
  • Locatie: Theater Hanzehof te Zutphen
  • Kosten: geen
  • Tickets: te bestellen via deze link