Toe aan opladen? Word ook #oplader in 2021, juist nu!

#opladers heeft in 2020 een mooie start gemaakt!

Voor wie wil jij een #oplader zijn en bijdragen aan geweldige succesmomenten in 2021? Vergeet niet; #opladers staat voor het geven en ontvangen van ondersteuning, we zijn allemaal opladers voor elkaar.

Esther Bakker is aanjager binnen het project #opladers in Zutphen. Als projectcoördinator, gezondheidscoach en moeder van twee jonge kinderen, weet zij als geen ander hoe belangrijk het is om de nodige balans te hebben in een hectisch, druk, maar leuk leven en zij komt nog graag in contact met #opladers, scholen en/of andere ontmoetingsplaatsen! Juist nu, nu we thuiswerken en kinderopvang moeten combineren in deze zware Coronatijd, is het extra fijn om de inspanning en ontspanning goed te kunnen afwisselen, samen met een andere #oplader. 

Herken jij jezelf in dit drukke, hectische en leuke leven?

Laten we dan samen kijken naar wat er zoal mogelijk is om meer rust en ruimte te creëren, de vraag te stellen waar jouw behoefte ligt, samen te ontdekken wat jij zoal te bieden hebt en jou te laten doen waar je de nodige energie van krijgt. Wat weet jij bijvoorbeeld van het gezin bij jou in de buurt? Of die moeder die je normaal op het schoolplein tegenkomt? En hoe bewust ben je van je eigen welbevinden en de behoefte die je hebt tot het vragen van ondersteuning?

Kijk snel op de site van #opladerszutphen en neem gerust contact op.