Zorgeloos thuis met Kruiswerk Zutphen

Iedereen wil natuurlijk zonder zorgen thuis kunnen wonen. Jong of oud, alleen of samenwonend. Maar dat is niet altijd even makkelijk. Soms heeft u wat hulp van een ander nodig. Bijvoorbeeld wanneer één van uw ouders ziek is of om ervoor te zorgen dat u zelf zo lang mogelijk veilig thuis kunt blijven wonen. Wat hulp kan dan welkom zijn. En die hulp is er vanuit Kruiswerk – Zorgeloos Thuis.

Zonder zorgen thuis wonen in Zutphen

Kruiswerk Achterhoek en de Liemers biedt hulp in veel verschillende vormen! Van acute hulp bij een ongeluk tot belastinghulp, en van een boodschappenservice tot computerservice aan huis. Maar denk bijvoorbeeld ook aan klussen aan huis, hulp van een financieel adviseur, kapper aan huis, pedicure, maaltijdservice, mantelzorgcursussen, telefonische voorleesbrigade, wellness, tuinman, korting bij Thuiszorgwinkels en meer. 

Kruiswerk werkt met een lidmaatschap. Het kan werken als een aanvulling op de zorgverzekering, thuiszorg en/of kraamzorg. Leden krijgen (gratis of tegen een kleine betaling) passende hulp en ondersteuning waar dat nodig is, kortingen en professioneel advies.

Wilt u meer weten over Zorgeloos thuis van Kruiswerk? Lees meer op de website.