KOPP-groep voor kinderen van ouders met psychische problemen

Gesprek

KOPP-groep ‘Voor jou!’ voor kinderen van 8 t/m 12 jaar die een ouder hebben met psychische problematiek

Het kan soms best lastig zijn als je te maken hebt met een vader of moeder die psychisch ziek is. Wie weet is de KOPP-groep dan iets voor jou! Misschien weet je precies wat er thuis aan de hand is: je vader is depressief of je moeder is verslaafd. Misschien snap je er niets van, praat je er met niemand over maar weet je wel héél goed wat het voor jou betekent: boodschappen doen, voor je broertje of zusje zorgen, heel stil zijn in huis of juist extra lief… In de KOPP-groep ontmoet je andere kinderen die in hetzelfde schuitje zitten als jij.

Een aantal onderwerpen waar we het over gaan hebben in de groep:

  • Wat is een psychisch- of verslavingsprobleem?
  • Wat zijn jouw fijne en vervelende gevoelens?
  • Hoe zorg je goed voor jezelf?
  • Wie kan je helpen?

We gaan niet alleen praten, maar ook spelletjes doen en andere gezellige dingen. We komen 8 keer bij elkaar met de groep. Voor de ouder(s)/verzorger(s) is er een ouderavond. De groep start op 25 november en begint om 15:30 u tot 17:00 u op de Dreef 6 in Zutphen. Als je je hebt opgegeven dan kom je eerst een keertje langs met je vader, moeder of verzorger om met ons kennis te maken. Deelname is gratis.

Informatie en aanmelden bij Impluz

Wil je meer weten? Kijk dan eens op deze website van Impluz

Voor aanmelden kunt u bellen naar 0570-604900 of een mail sturen naar info@impluz.nl

LET OP: Wilt u weten of deze activiteit doorgaat in verband met de geldende corona regels? Check dit dan even bij de organisatie!