Ontmoet voetballers van Go Ahead Eagles bij bieb Warnsveld

Meet en Greet Go Ahead Eagles

Is uw kind fan van Go Ahead Eagles? Dit is dé kans om een voetballer van go Ahead Eagles live te ontmoeten! Kom op 24 april tussen 16.00 en 17.00 uur naar de bieb in Warnsveld voor een Meet en Greet met twee spelers van het elftal. Wie? Dat blijft nog een verrassing!

Afsluiting Scoor een boek

Het leesproject voor kinderen van de groepen 5 en 6 van de basisschool wordt deze editie feestelijk afgesloten met een heuse Meet en Greet. 'Scoor een boek' verbindt lezen en sport en hierbij wordt de kracht van voetbal ingezet voor het stimuleren van leesmotivatie en leesplezier bij kinderen maar ook bij hun ouders. Profvoetballers zetten zich in als rolmodel. In de gemeente Zutphen en Lochem hebben diverse basisscholen aan dit leesproject meegedaan. Als 'kers op de taart' kunnen de kinderen twee voetballers van Go Ahead Eagles live ontmoeten om te vieren dat het leesproject is afgerond.

Go Ahead Eagles zet zich in voor leesplezier

Een aantal voetballers van Go Ahead Eagles hebben de kinderen positief gestimuleerd om regelmatig te lezen. Dat deden zij door in korte filmpjes te laten zien wat het belang is van lezen maar ook dat je dit best kunt combineren met sportief bezig zijn. Van informatieboek tot stripboek en van kort verhaal tot gedichtje. Wie leest, heeft de wereld binnen handbereik! 

Welkom kinderen!

Basisschoolkinderen zijn van harte welkom bij de bieb in Warnsveld op 24 april tussen 16.00 en 17.00 uur. Misschien is het druk. Wachten kan gewoon in de gang. Een klasgenootje meenemen is toegestaan!